Tratamentul Rănilor – Misiune

Tratamentul Rănilor - Misiune

Tratamentul Rănilor – Misiune – trăim cea mai bună, prosperă și longevivă perioadă din istoria omenirii. Speranța noastră de viață este din  ce în ce mai mare.

Cei mai mulți dintre noi vom avea bucuria de a trăi să ne împlinim visurile și de a fi alături de cei dragi 2-3 generații. Dar din păcate corpul nostru își va pierde treptat integritatea.

Deși mintea o putem menține tânără mulți ani, corpul e programat să se degradeze treptat. Mulți dintre noi vom ajunge să dezvoltăm la un moment dat o rană cronică (de diferite cauze: diabet, imobilizare la pat sau scaun cu rotile, afectarea circulației membrelor, afecțiuni neurologice, obezitate).

În afara duratei tratamentului unei astfel de răni, care este de cele mai multe ori săptămâni sau luni, calitatea vieții celui afectat este foarte alterată până la închiderea completă a rănii.

Îmi doresc să nu mai văd pacienți care au răni deschise de 15 ani. Răni care le impactează spectaculos calitatea vieții și relaționarea cu ceilalți. Răni pentru care pansamentele frecvente reprezintă o provocare pentru pacient, răni care determină o durere surdă și perpetuă.

Tratarea unei răni poate reprezenta o provocare deopotrivă pentru medic, pacient și familia pacientului. Dar acest lucru poate să rămână doar o provocare, dar în niciun caz o problemă fără soluție.

Din fericire avem metode să tratăm aceste răni sau cel puțin să îmbunătățim calitatea vieții celor care suferă de răni.

Tratamentul rănilor – de ce am creat această pagină?

Am creat această pagină din dorința de a veni în sprijinul bunicilor noștri, al părinților și al tuturor celor care suferă de pe urma unei răni cronice, răni despre care nu mai au speranță că se va închide.

Vin să le redau speranța că avem soluții și putem schimba acest deznodământ.

Vin cu sfaturi despre cum poți avea grijă de pielea ta, să nu ajungi să dezvolți răni. Sfaturi despre cum să îți îngrijești singur acasă rănile și soluțiile pe care le avem în cabinet pentru tratarea rănilor.

Tratând rănile, schimbăm vieți!

Share:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.