Ce fac eu pentru pielea mea, pentru a o menține sănătoasă și frumoasă?

Ce fac eu pentru pielea mea

Ce fac eu pentru pielea mea, pentru a o menține sănătoasă și frumoasă?

– Utilizez puține produse de skincare. Uneori ”Less is more!” Am o rutină de îngrijire simplă cu ingrediente dovedite a fi eficiente, adaptată nevoilor și vârstei mele.

– Nu încerc toate cremele care apar pe piață dacă nu sunt potrivite pentru tipul meu de piele.

– Mă demachiez în fiecare seară!

– Aplic crema cu SPF de ani de zile pe față inclusiv iarna.

– Apelez uneori la proceduri dermatologice pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii. O procedură țintită poate face o mai mare diferență în aspectul pielii decât zeci de creme puse luni de zile pe față.

Sfaturi pentru tine:

– Îngrijirea pielii trebuie privită ca o parte esențială în menținerea sănătății generale, la fel ca spălatul pe dinți.

– Nu fi stresată că nu folosești multe creme sau mulți pași pentru îngrijirea pielii. Simplul fapt că te speli dimineața pe față și aplici o cremă de protecție solară pe față înseamnă deja că ai o rutină de îngrijire a pielii.

– Nu toate cremele, ingredientele sau procedurile sunt necesare sau utile pentru toată lumea.

– Renunță la solar. Expunerea la radiațiile ultraviolete, indiferent că sunt de la soare sau solar îmbătrânește pielea prematur. Alege să folosești un autobronzant dacă îți place aspectul de piele bronzată.

-Renunță la fumat. Fumatul împiedică oxigenarea corespunzătoare a pielii, alterează sinteza de colagen și elastină care sunt structuri importante ale pielii și aceasta va căpăta un aspect îmbătrânit, uscat, fără strălucire, ca să nu mai menționez că îngălbenește pielea de pe degete și dinții.

– Simplifică îngrijirea pielii pentru a fi sigură că te poți ține de ea cu consecvență!

– Introdu treptat ingrediente active în rutina ta de îngrijire a pielii. Și nu uita de crema de protecție solară (SPF) – cea mai buna cremă antirid. Alege o cremă de protecție solară potrivită pentru tipul tău de piele (gras, uscat) pentru a fi sigură că o vei folosi cu plăcere și nu doar din obligație, pentru că știi că e bine să o aplici.

– Asigură-te că pielea ta e și sănătoasă, nu doar frumoasă și tratează la timp problemele dermatologice care apar.

Share:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.