Bucuria de a fi Doctor Dermatolog

Bucuria de a fi Doctor Dermatolog

Știi ce îmi place cel mai mult la viața mea?

Că pot să mă trezesc în fiecare dimineață să fac ceea ce iubesc: să am grijă de oameni, de familie sau pacienți, să tratez bolile de piele și să aduc un zâmbet pe fața voastră. E cel mai grozav lucru, că profesia mea este și pasiunea mea. Sunt foarte norocoasă că fac ceea ce îmi place. Și îmi place să găsesc diverse indicii ca să pun un diagnostic corect și să găsesc diverse soluții ca să recomand un tratament corect.

Ce fac eu pentru tine?

Îmi dedic cunoștințele pentru ca tu să găsești o rezolvare a bolii de care suferi, un umăr de sprijin și un ghid în vindecarea ta.

Ce pot eu să îți ofer?

Siguranța unui diagnostic corect prin posibilitatea de a efectua sau a te ghida pentru investigațiile necesare în stabilirea diagnosticului și a unui plan de tratament personalizat.

Cum pun un diagnostic?

În urma unei consultații medicale pe care o ofer ca un expert dermatolog cu experiență și cu disponibilitate de a răspunde la toate nelămuririle tale pe perioada tratamentului.

Tot timpul am fost o luptătoare și bineînțeles că lupt și pentru ca pacienții mei cu afecțiuni de piele să aibă un diagnostic corect și un plan de tratament personalizat care să ne ducă împreună la cele mai bune rezultate. Uneori acest lucru se întâmplă imediat, alteori treptat, alteori e nevoie de perseverență, alteori de schimbare, dar poate așa și satisfacțiile de la final sunt mai mari. Ca parte din procesul de vindecare îmi învăț pacienții să își asume responsabilitatea pentru propria sănătate și să se implice activ în gestionarea problemelor de sănătate, dar în același timp să fie siguri de tot sprijinul meu.

Mă străduiesc să fiu 100% dedicată pacienților mei și îmi hrănesc pasiunea pentru medicină zi de zi. Dar pe lângă știință e nevoie și de suflet, pentru că să fii medic este mai mult decât un job. Ca medic trebuie să fii optimist, entuziast, să fii aproape. Ca medic trebuie să ai speranță, să crezi că schimbarea este posibilă, altfel nu ai putea să-ți faci treaba în acest domeniu. Am văzut destui pacienți care vin în suferință și pleacă aflând că schimbarea chiar e posibilă, că șanse putem avea fiecare dintre noi.

Relația medic-pacient

Tehnologia este în plin proces de expansiune, știința a progresat fantastic, dar chiar și așa, pentru mine este clar că în spatele oricărui aparat performant, a oricăror diplome stau întotdeauna oamenii, de ambele părți ale mesei de consultații. Acest lucru e ceea ce contează cel mai mult dincolo de miile de pagini citite si mulții ani de studiu: legătura, relația medic-pacient. Și datorită meseriei mele de medic dermatolog am cunoscut o mulțime de oameni interesanți, deosebiți, cu povești extraordinare. Poate și tu ești unul dintre ei. M-ar ajuta să îți spui povestea aici sau în privat. Așa putem ajuta și pe alții să creadă că schimbarea este posibilă, că pot contribui și eu ca medic dermatolog la vindecarea lor.

Share:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.